Forever alaturi de Forever Living Products     Forever Living Products este in prezent una dintre companiile private de top din Romania. De numele Forever Living Products se leaga cele mai bune produse ce au la baza aloe vera, numele Forever fiind mereu alaturat plantei aloe vera. Din proprie experienta pot afirma ca de cele mai multe ori, cand am pronuntat denumirea firmei Forever Living Products, imediat interlocutorii mei m-au intrebat daca nu este vorba despre o firma care produce produse pe baza de aloe vera. Partial aceasta impresie este adevarata, dar nu trebuie sa uitam ca, desi sunt majoritare ca numar aceste produse ce au la baza gelul stabilizat de aloe vera, oferta firmei Forever mai cuprinde si suplimentele nutritive, produsele pentru controlul greutatii si produsele apicole, care nu sunt pe baza de aloe vera.
     Anul 1999 este anul in care Forever Living Products a venit in Romania, luand astfel fiinta Forever Living Products Romania. De atunci si pana in prezent numarul celor care s-au alaturat firmei Forever fie ca simpli consumatori, fie ca distribuitori a crescut constant, in prezent numarul acestora depasind jumatate de milion de oameni. La acestia se adauga si cei care prefera sa-si procure produsele prin intermediul altor distribuitori, chiar daca Forever va pune la dispozitie un sistem care va permite conectarea direct la producator. Forever Living Products Romania isi distribuie produsele prin intermediul unui sistem de distributie de care multa lume a auzit in prezent, anume Multi Level Marketing. Planul de afaceri pus la dispozitie de catre Forever este unul foarte generos, dand sansa celor care vor sa-si dezvolte o afacere sa ajunga acolo unde si-au dorit dintotdeauna. Oricine este binevenit sa se alature acestui sistem, fiind vizati in primul rand oamenii care vor sa schimbe in bine orice este posibil in viata lor. Sansa oferita de catre Planul de Marketing Forever Living Products inseamna oporunitatea de a obtine venituri consistente, sansa de a-si imbunatati starea de sanatate, precum si mult mai mult timp liber. Putem fi contactati prin intermediul acestui site de catre cei ce vor sa-si insuseasca tainele acestui sistemul de distributie al produselor, sau la telefoanele 0733.048.538 / 0742.332.065. Nu uitati ca singurele cerinte avute in vedere sunt seriozitatea, puterea de munca si varsta minima 18 ani.
     Oferta de produse Forever Living Products este formata din urmatoarele grupe de produse:
  • Bauturi nutritive pe baza de gel stabilizat de aloe vera;
  • Suplimente nutritive;
  • Produse apicole;
  • Produse pentru controlul greutatii corporale;
  • Produse pe baza de aloe vera pentru igiena corporala;
  • Produse pe baza de aloe vera pentru ingrijirea pielii si infrumusetare;
  • Cosmetice pe baza de aloe vera;

     Pe www.forever-aloevera.ro aveti posibilitatea de a consulta intreaga oferta de produse Forever Living Products, fiecare produs fiind insotit de o descriere, dar si de manualul pus la dispozitie de catre producator.

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi informatii despre PRODUSE precum si informatii despre AFACEREA FOREVER:

Produse Forever:

Produse Forever
 
Produse Forever
 
Produse Forever
 
Produse Forever
 
Produse Forever
 
Produse Forever
 
Produse Forever
 
Produse Forever
 
Produse Forever
 
Produse Forever
 
Produse Forever